Drømmer du også om skræddersyet tøj som passer dig perfekt?

Har du udfordringer med din krop, så du ikke passer almindeligt stangtøj eller har du en ide til en kjole som du drømmer om – så kan jeg hjælpe dig med skræddersyet tøj.

Som designer har jeg masser af idéer til hvordan kjoler/tøj kan se ud. Derfor finder du også her på siden min egen kollektion med tøj og smykker. De er ment som inspiration, som vi kan tage udgangspunkt i – men det er ikke noget krav. Har du selv en ide, et billede eller flere, tager vi udgangspunkt i det. Sammen designer vi din drømmekjole. Jeg guider dig til hvad der klæder dig bedst. Du er velkommen til at komme med dit eget stof og ellers samarbejder jeg bl.a. med Englestof og FabricMinds i Hørsholm.

Nyt liv til gamle klude

Har du noget gammelt tøj, som er for godt til at smide ud, laver jeg også forandringer. Måske er der nok stof i det stykke tøj, som du allerede har eller også skal det suppleres med noget nyt for at få et nutidigt look. Kontakt mig, så giver jeg gerne et bud.

Priser

Nedenfor finder du start priser – bemærk at det udelukkende er syløn. Alt stof og tilbehør (tråd, lynlås, knapper etc.) skal lægges oven i prisen.

Pris
Top fra 400,-
Bluse fra 700,-
Kjole fra 1.000,-
Lang kjole/selskabskjole fra 1.500,-
Jakke fra 1.500,-
Nederdel fra 800,-
Bukser fra 800,-

Prisen er helt afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksitet.