Skræddersyet tøj - tøj på bestilling efter dine mål

Hvad er en skrædder eller rettere hvad kan en skrædder gøre for dig?

Skræddersyet tøj – du tænker måske skrædder det er sådan noget fint og meget gammeldags noget. Men hvad laver en skrædder egentligt? En skrædder eller dameskrædder er en håndværker som syr, tilpasser eller ændrer tøj. Nogle ville måske kalde det en syerske, en designer eller stylist.

I mit tilfælde er jeg uddannet designer fra den anderkendte Margrethe Skole. Dette kombineret med mine mere end 40 år som designer har givet mig en bred erfaring og en god økonomisk sans for at udnytte tekstil og tøj på den mest fornuftig måde. Jeg arbejder både med nye tekstiler men også med gamle – f.eks. brugt tøj, et tørklæde, en dug, et gardin eller sengetæppe. Det, at jeg kan ændre et gammelt stykke tøj til noget tidssvarende, er for mig en utrolig spændende opgave.  

Drømmer du også om skræddersyet tøj som passer dig perfekt?

Har du udfordringer med din krop, så du ikke passer almindeligt stangtøj eller har du en ide til en kjole som du drømmer om – så kan jeg hjælpe dig med skræddersyet tøj.

Som designer har jeg masser af idéer til hvordan kjoler/tøj kan se ud. Derfor finder du også her på siden min egen kollektion med tøj og smykker. De er ment som inspiration, som vi kan tage udgangspunkt i – men det er ikke noget krav. Har du selv en ide, et billede eller flere, tager vi udgangspunkt i det. Sammen designer vi din drømmekjole. Det kan være en selskabskjole, en kjole til en helt speciel anledning eller til den helt store dag – en brudekjole eller en konfirmationskjole. Jeg guider dig til hvad der klæder dig bedst. Du er velkommen til at komme med dit eget stof og ellers samarbejder jeg bl.a. med Englestof og FabricMinds i Hørsholm.

Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for mere information, så kontakt mig her for en personlig aftale.