Jannie ved symaskine

Du er hvad du spiser – hvis det udsagn er korrekt og jeg kunne bruge det i dette tilfælde, så kan man vist roligt sige, at jeg har spist for mange modeblade og nydt for mange af alle de lækre tekstiler. Jeg har kastet mig ud i cocktails af farvestrålende broderier og stofblandinger. Disse har jeg æltet ind i hinanden til vovede designs af toppe, kjoler og frakker… Jeg har blendet garner med stoffer, velour med uld og har aldrig gået uden om lange opskrifter. Jeg har vejet og målt hver enkelt ”ingrediens”. Jeg har slidt diverse synåle op i min iver efter at lave det ultimative design. Jeg har altid set på kvalitet som et must og en nødvendighed.

For sandheden er at jeg lever og ånder for mode – og det har jeg altid gjort!

Øje for mode

Siden jeg var en lille pige, har jeg været inspireret af min mors øje for mode og hvordan hun kunne sy fantastisk tøj ud af næsten ingenting. Som blot 7 årig startede mit modeeventyr, da jeg fik adgang til symaskinens vidunderlige univers. Her startede jeg med at sy tøj, som forbavsede selv min mor.

Jeg blev meget hurtigt afhængigt af at lave kreationer hver dag.

Som 15-årig designede og syede jeg min første brudekjole for min frisør. Herefter blev det klart, at jeg var nødt til at følge min drøm om at tage en uddannelse som designer. Jeg endte op på den anerkendte Margrethe Skole i København.

Siden da har jeg brugt kilometervis af stof og sytråd, og har lavet mange private modeshows – blandt andet for den amerikanske ambassade. Senere åbnede jeg min egen forretning i hjertet af København, hvor jeg til dagligt producerede friske designs til mine mange kunder.

Efter at have berørt mange forskellige designmæssige sider af detail- og modeverdenen, og desuden har arbejdet med grafisk design, er jeg nu igen klar til at forfølge drømmen om, at designe tøj til kvinder – med en pasform og kvalitet – som jeg kan stå inde for.

Dét at kunne designe et stykke tøj eller et smykke til en kunde, som får hendes selvtillid til at blomstre og som flatterer kroppen, som er komfortabelt og smukt, så hun hviler i sig selv, må siges at være en af mine største opgaver – for ikke to kroppe er ens!

Focus på pasform

Jeg nyder at kunne øse ud af min viden omkring pasform og designs, som er lavet til dig. Som får dig til at blive den bedste udgave af dig selv og som gør dig så smuk på ydersiden, som din indre skønhed. Det må være min største og fornemste opgave og passion.

Alle mine designs er håndlavede af mig selv – alle stoffer er nøje udvalgt med fokus på kvalitet, tekstur og farve. Alle garner og perler er forarbejdet med øje for detaljer og trends.

De fleste af mine designs er unikke og klassiske og kan mixes på kryds og på tværs, og kan blive båret i mange år fremover.

Jeg håber, at du vil nyde hver enkelt design lige så meget, som jeg har nydt at kreere dem.

Har du lyst tilselv at sy, så læs mere her

XOXO
Jannie